Χαλκίδα- Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε, σήμερα, ο 55χρονος δράστης, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα, επισκέφθηκε την 51χρονη πρώην σύζυγο του, στο σπίτι της, στην Χαλκίδα, και μετά από άγριο καυγά, την κυνήγησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και την μαχαίρωσε τέσσερις φορές με ένα κουζινομάχαιρο.

Ο 55χρονος Χαλκιδέος απολογήθηκε στις 8 το πρωί, σήμερα, παρουσία δικηγόρου που του όρισαν οι δικαστικοί υπάλληλοι, ενώπιον της Ανακρίτριας Χαλκίδας για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το eviazoom, ο κατηγορούμενος έδινε εξηγήσεις για περίπου μιάμιση ώρα για τα βαρύτατα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει, ενώ υποστήριξε ότι θόλωσε και δεν ήξερε τι έκανε.

Να σημειωθεί ότι η 51χρονη έφερε δύο τραύματα στον αυχένα, ένα τραύμα στον αριστερό αγκώνα και ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: eviazoom.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα – Μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του

Η μεταγωγή της Αγγελικής – ΦΩΤΟ

“Ελεύθερος”, αλλά πίσω στη φυλακή ο Κασιδιάρης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ