Οι κάτοικοι έπιασαν τον επίδοξο κλέφτη

Αρκετά δυναμικοί και αποφασισμένοι φάνηκαν οι κάτοικοι στο Βούναργο Ηλείας, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη τη στιγμή της κλοπής και στη συνέχεια να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη, όπως αναφέρει το patrisnews, κοντά στο κέντρο του χωριού, το βράδυ της Τρίτης, όταν δύο δράστες ηλικίας 24 ετών, μετέβησαν από την Αμαλιάδα στο Βούναργο προκειμένου να κλέψουν.

Οι δύο δράστες, φέρεται να προσπάθησαν να αφαιρέσουν από ένα φορτηγό αυτοκίνητο, δύο μπαταρίες τη στιγμή που το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 65χρονου ιδιοκτήτη.

Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, αφού στην προσπάθεια να κλέψουν το Ι.Χ., βρήκαν «φύλακες» τους κατοίκους της γειτονιάς, αφού έγιναν αντιληπτές οι κινήσεις τους.

Οι κάτοικοι, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο δράστες ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έφτασαν άμεσα στο σημείο. Ο δεύτερος δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται ενώ στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο των δύο δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι τύπου μπαλτά.

Πηγή: patrisnews.com

 

Διαβάστε επίσης:

Στον ανακριτή η Αγγελική

Καταδίκη δύο μελών της Χρυσής Αυγής για επεισόδιο ξυλοδαρμού

Μεγάλη συγκέντρωση για τον Βαγγέλη στα Γιάννενα – ΦΩΤΟ

Τον λήστεψαν και αυτοκτόνησε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ