Καταθέτουν ξανά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Συγκεκριμένα περιστατικά καλούνται να «θυμηθούν» οι σπουδαστές στις νέες τους καταθέσεις, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να στοιχειοθετούν κατηγορίες, για την υπόθεση  του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Νέο γύρο καταθέσεων από τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, προκειμένου να… θυμηθούν κάτι που είχαν ξεχάσει σχετικά με την εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία συμπληρώνει αύριο έναν μήνα.

Ο φάκελος ήταν να φύγει για την Εισαγγελία, ωστόσο οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ, αποφάσισαν να καλέσουν εκ νέου κάποιους σπουδαστές που είχαν δει τον Βαγγέλη την ημέρα της εξαφάνισής του, ενώ επιπλέον θα πα πάρουν κατάθεση και από τον Κύπριο σπουδαστή που εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες στα μέσα ενημέρωσης να δηλώνει ότι είχε ακούσει για επιθέσεις bullying σε βάρος του 20χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από χθες έχουν κληθεί κάποιοι σπουδαστές, προκειμένου να «φρεσκάρουν» τις καταθέσεις τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε όσους έχουν καταθέσει ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεχόταν πειράγματα, επιθέσεις και ακραίες συμπεριφορές από συγκεκριμένη ομάδα σπουδαστών της Σχολής με καταγωγή επίσης από την Κρήτη.

Η εκ νέου κλήση τους έχει σκοπό να θυμηθούν συγκεκριμένα περιστατικά που σχετίζονται με τα ίδια πρόσωπα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να στοιχειοθετούν κατηγορίες για κάποιους.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Μαρκογιαννάκης: Τηλεφώνησα στη Γαλακτομική Σχολή αλλά για άλλο θέμα – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν μου είχε πει λέξη ο Γιακουμάκης” – ΒΙΝΤΕΟ

Μαρτυρία – ντοκουμέντο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ