Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια από τη Marie-Denise Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr).

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα έχεις δύναμη και μπορείς να κατακτάς με ευστοχία σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Γοητεία, ομορφιά και τόλμη με μαεστρία φέρνουν νίκες έως τις 17/3. Εξελίξεις και μάλιστα έντονες προβλέπονται στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα, με μοιραίους έρωτες, αλλά και δημιουργικές / επιχειρηματικές / καλλιτεχνικές συνεργασίες ν΄ αλλάζουν τη ζωή σου. Κοινωνικότητα κι εξωστρέφεια σε χαρακτηρίζουν περισσότερο έως τις 13/3. Παρασκήνιο είτε στρατηγικές κινήσεις δείχνει η πλανητική δυναμική κατά το β’ μισό του μήνα. Το χρήμα σε πηγαίνει περισσότερο, ειδικά μετά τις 17/3.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 4/4

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 4/4 ή 19/4

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 9,10, 11, 12, 13/4

Τύχη / προστασία έχεις, αν γεννήθηκες στις: 2, 3, 4/4

Καθετί διαδραματίζεται σε φόντο ή σε βάσεις μιας σταθερής πορείας πλέον, αν γεννήθηκες στις: 25/3

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Νευρικότητα, άγχος, διλήμματα, παρασκήνιο και προβληματισμοί είναι στο μενού του μήνα (τόσο σε προσωπικές / συναισθηματικές, όσο και σε πρακτικές / οικονομικές υποθέσεις), αλλά για τους περισσότερους όλα δείχνουν διαχειρίσιμα. Η τύχη της τελευταίας στιγμής θα σώζει την κατάσταση. Μεγαλύτερη εύνοια, αλλά και γοητεία κι ομορφιά υπόσχεται η Αφροδίτη μετά τις 17/3. Στήριξη από φιλίες, γνωριμίες και επιτυχημένες επαφές σε συλλογικούς χώρους σε ανεβάζουν κατά το β’ μισό του μήνα.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 4/5 ή 19/5

Προκλήσεις παράλληλα συναντάς, αν γεννήθηκες στις: 4/5

Τύχη / προστασία έχεις, αν γεννήθηκες στις: 4/5

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ο Μάρτιος επιφυλάσσει σε πολλούς Διδύμους κομβικές, δομικές αλλαγές (σπίτι / ακίνητο / καριέρα / οικογένεια). Έως τις 17/3 χαρακτηρίζεσαι από αισιοδοξία και κοινωνικότητα στο έπακρον. Η συλλογική δράση είτε η πρωτοποριακή / πρωτότυπη πρακτική αποτελούν σήμα κατατεθέν του μήνα. Εμπορικά / διαπραγματευτικά / επικοινωνιακά έχεις περισσότερη εύνοια έως τις 13/3. Εκμεταλλεύσου το ίδιο διάστημα για τυχόν μεγάλες συμφωνίες / ταξίδια / νομικές υποθέσεις/ ζητήματα σπουδών. Στη συνέχεια μπορείς να κινηθείς πιο στρατηγικά ή και παρασκηνιακά, όταν και όπου χρειαστεί για να φέρεις τα ποθητά αποτελέσματα.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 4/6

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 4/6 ή 19/6

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 25, 26, 27, 28, 29/5

Τύχη / προστασία έχεις, αν γεννήθηκες στις: 2, 3, 4/6

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Έως τις 13/3 ενδεχομένως κινείσαι ενίοτε σε ένα κλίμα καχυποψίας / επίκρισης / συναισθημάτων ενοχής / ειρωνείας / παρεξηγήσεων. Επίσης, τα υλικά αποθέματα / το κοινό ταμείο σε απασχολούν ιδιαιτέρως. Η συνέχεια του μήνα φαντάζει πιο ανάλαφρη, με το χαμόγελο της αισιοδοξίας να επιστρέφει στο πρόσωπό σου, την ίδια περίοδο όπου ευνοείσαι επικοινωνιακά και διαπραγματευτικά και δύνασαι να προωθήσεις ζητήματα σπουδών, νομικές υποθέσεις, ταξίδια στο εξωτερικό και μεγάλες φιλοδοξίες ή συμφωνίες. Οι συγκυρίες και οι υποχρεώσεις του Μαρτίου φέρνουν στην επιφάνεια το πραγματικά φιλόδοξο, επίμονο και κατακτητικό στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σου, ενώ δεν αποκλείεται να διακατέχεσαι από μια περίεργη μανία διάκρισης σε ό,τι κρίνεις εσύ πολύ σημαντικό για την πορεία σου. Από τις 17/3 και εξής φίλοι και γνωριμίες αποτελούν κλειδί για την επίτευξη κάποιων στόχων σου, ενώ κι εσύ επιδεικνύεις μεγαλύτερη διάθεση εξωστρέφειας και συνεργασίας. Ο τρίτος μήνας της χρονιάς μπορεί ν’ αποδειχθεί εφαλτήριο προόδου με κέντρο ένα μεγάλο σου όνειρο.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 6/7 ή 21/7

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 21/7

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 11, 12, 13, 14, 15/7

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Οι προδιαγραφές του Μαρτίου είναι μάλλον εξαιρετικές για το δικό σου ζώδιο. Μέχρι τις 17/3 έχεις εύνοια όσον αφορά στις σπουδές, στα ταξίδια, στις νομικές υποθέσεις, στην τεκνοποίηση, στις συμφωνίες, αλλά και στην κατάκτηση ενός μεγάλου ονείρου. Επίσης, μπορείς να υπολογίζεις στον έρωτα (με ηλικιακή / χιλιομετρική απόσταση) είτε στον πλατωνικό έρωτα είτε έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις με το / τη σύντροφό σου. Μετά τις 17/3 εγείρεις περισσότερες απαιτήσεις ή κινείσαι πιο στρατηγικά, ακόμα και παρασκηνιακά για να πετύχεις. Ταυτόχρονα μπορείς να υπολογίζεις στη στήριξη ανωτέρων προσώπων στην καριέρα. Επικοινωνιακά / διαπραγματευτικά κινείσαι πιο άνετα έως τις 13/3. Στη συνέχεια μάλλον προσπαθείς να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές / συναισθηματικές υποθέσεις.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 23/7

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 6/8

Τύχη / προστασία έχεις, αν γεννήθηκες στις: 4, 5, 6/8

Καθετί διαδραματίζεται σε φόντο ή σε βάσεις μιας σταθερής πορείας πλέον, αν γεννήθηκες στις: 27/7

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Για πολλούς Παρθένους ο μήνας επιφυλάσσει κομβικές, δομικές αλλαγές στο περιβάλλον / στις σχέσεις/ στις συνεργασίες. Η αποφασιστικότητα και η στρατηγική στη δράση σου αποδεικνύονται παροιμιώδεις. Πρόσεξε τυχόν αδιέξοδα συναισθήματα, ανασφάλειες και πάθη έως τις 17/3 και προσπάθησε να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο οικονομικά ζητήματα. Η τύχη σε συντροφεύει σε κάθ’ επίπεδο μετά τις 17/3. Είναι τότε όπου μπορείς να υπολογίζεις σε χαρμόσυνες εξελίξεις όσον αφορά στον έρωτα (με ηλικιακή / χιλιομετρική απόσταση) είτε στον πλατωνικό έρωτα είτε θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις με το / τη σύντροφό σου.  Παράλληλα, η Αφροδίτη θα σε ευεργετεί στις σπουδές, στα ταξίδια, στις νομικές υποθέσεις, στην τεκνοποίηση, στις συμφωνίες, αλλά και στην κατάκτηση ενός μεγάλου ονείρου. Επικοινωνιακά / διαπραγματευτικά φαίνεται πως θα κάνεις προσπάθειες με τα ενδιαφερόμενα κατά περίπτωση πρόσωπα μετά τις 13/3.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 6/9

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 22/9

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 27, 28, 29, 30, 31/8

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Αισιοδοξία, δημιουργικός τρόπος σκέψης, συναισθηματικές επαφές και θετική, αποδοτική επικοινωνία αποτελούν κλειδιά του Μαρτίου έως τις 13/3. Έρωτας, προσωπικές σχέσεις, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες τονίζονται ιδιαίτερα έως τις 17/3. Κάποιοι Ζυγοί συναντάτε διλήμματα και καλείστε να ξεκαθαρίσετε κομβικά για τη ζωή σας ζητήματα. Από τις 17/3 και εξής η εύνοια προέρχεται από το κοινό ταμείο / τα οικονομικά αποθέματα. Παράλληλα, ο έρωτας έχει το πορφυρό χρώμα ενός πιθανώς αδιέξοδου, πάντως φλογερού πάθους.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 22/10

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 23/9 ή 22/10

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 12, 13, 14, 15, 16/10

Τύχη / προστασία έχεις, αν γεννήθηκες στις: 5, 6, 7/10

Καθετί διαδραματίζεται σε φόντο ή σε βάσεις μιας σταθερής πορείας πλέον, αν γεννήθηκες στις: 28/9

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο Μάρτιος αποτελεί εφαλτήριο εξελίξεων όσον αφορά στον έρωτα / στους δημιουργικούς στόχους / στο θέμα παιδί / στην επιχειρηματικότητα. Ακόμα και το άγχος στην καθημερινότητα κρίνεται εποικοδομητικό έως τις 17/3, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες καρδιές να σκιρτήσουν κι ένα φλερτ να γεννηθεί στο χώρο εργασίας.  Όλος ο μήνας χαρακτηρίζεται από έντονη δράση εν μέσω υποχρεώσεων και καλό είναι να γυμνάζεσαι και να φροντίζεις τις ανάγκες του οργανισμού σου. Από τις 17/3 η Αφροδίτη φροντίζει ώστε να έχεις θετικές εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Αισιοδοξία, δημιουργικός τρόπος σκέψης, συναισθηματικές επαφές και αποδοτική επικοινωνία αποτελούν κλειδιά για την επίτευξη των στόχων σου μετά τις 13/3.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 6/11 ή 22/11

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 6/11

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο Μάρτιος επιφυλάσσει κομβικές εξελίξεις σε σημαντικές δομές (καριέρα / οικογένεια / σπίτι / ακίνητα) σε πολλούς του ζωδίου. Παίρνεις τα πρωτεία στον έρωτα, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία, τα παιδιά, την επιχειρηματικότητα, τον αθλητισμό και την καλλιτεχνική δράση, πολύ περισσότερο έως τις 17/3. Επικοινωνιακά / διαπραγματευτικά αριστεύεις έως τις 13/3, σε ένα χρονικό διάστημα όπου έχεις κάθε λόγο να προβείς σε μετακινήσεις και ν’ ασχοληθείς με το εμπόριο επιτυγχάνοντας σ’ επίπεδο συμφωνιών.  Το β’ μισό του Μαρτίου φέρνει πρακτικές αποδόσεις και μια είδους αναβάθμιση στην καθημερινή σου ρουτίνα. Προβληματισμοί / διλήμματα / έννοιες περί τα του οίκου σου ενδεχομένως θα σε απασχολήσουν από τις 13/3 έως το τέλος του μήνα.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 6/12

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 20/12

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 26, 27, 28, 29, 30/11

Τύχη / προστασία έχεις, αν γεννήθηκες στις: 4, 5, 6/12

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Μετακινήσεις / σεμινάρια /  διαπραγματεύσεις / συμφωνίες / ζητήματα με αδέλφια ή γείτονες ή το μεταφορικό μέσον αποτελούν έννοιες συνδεόμενες με τις εξελίξεις κατά το Μάρτιο. Σε πρώτο πλάνο «παίζουν» επίσης τα θέματα: σπίτι / οικογένεια/ ακίνητη περιουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μέχρι τις 17/3 βεβαίως, μπορείς να υπολογίζεις σε προδιαγραφές βελτίωσης- εξωραϊσμού  ή κέρδους στη συναφή θεματολογία. Στη συνέχεια φαίνεται πως έχεις λόγους να νιώθεις μεγάλη τύχη, χαρά είτε χαμογελάς από την καρδιά σου λόγω ενός έρωτα / των παιδιών / μιας επιχειρηματικής επιτυχίας. Η οικονομική σου πολιτική και οι συμφωνίες που θα προωθήσεις έως τις 13/3 κρίνονται μάλλον επικερδείς. Διαπραγματευτικά / εμπορικά / επικοινωνιακά παίζεις και κερδίζεις άνετα έως το τέλος του μήνα.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 4/1 ή 19/1

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 19/1

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 9, 10, 11, 12, 13/1

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Ο μήνας εγκυμονεί εξελίξεις που σχετίζονται με τα οικονομικά, αλλά και με την αίσθηση ασφάλειας εντός σου. Διαπραγματευτικά μπορείς να κινηθείς με άνεση κι ευστοχία, κυρίως έως τις 17/3. Οι μικρές διαδρομές έως τις 17/3 θα μπορούσαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μπορείς να συμφωνήσεις για την αγορά ενός αυτοκινήτου (ή μιας μοτοσυκλέτας). Στη συνέχεια (17-31/3) απόφυγε τον κοφτερό, βιαστικό λόγο, που θα μπορούσε να γεννήσει ανούσιες παρεξηγήσεις. Επίσης, φρόντισε να οδηγείς με σύνεση και να έχεις κάνει το απαραίτητο σέρβις στο μεταφορικό σου μέσον. Οι οικογενειακές σχέσεις προσφέρουν ζεστασιά, ο χώρος σου εξωραΐζεται,  είτε η ψυχολογική σου κατάσταση βελτιώνεται κατά το β’ μισό του μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις στήριξη (συναισθηματική / οικονομική) από οικείους ή να επωφεληθείς από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου είτε από μια κίνηση που σχετίζεται αμέσως  / εμμέσως με ένα «χώρο».

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 20/1

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 3/2

Τύχη / προστασία έχεις, αν γεννήθηκες στις: 1, 2, 3/2

Καθετί διαδραματίζεται σε φόντο ή σε βάσεις μιας σταθερής πορείας πλέον, αν γεννήθηκες στις: 25/1

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Για πολλούς Ιχθύς ο μήνας επιφυλάσσει κομβικές, δομικές αλλαγές στο περιβάλλον / στις σχέσεις/ στις συνεργασίες. Έως τις 13/3 κινείσαι στο γνωστό μοτίβο εσωστρέφειας ή παρασκηνίου που σου ταιριάζει. Στη συνέχεια παρουσιάζεσαι σταδιακά με περισσότερη εξωστρέφεια στο περιβάλλον σου και κινείσαι με πιο γρήγορες ταχύτητες σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τα οικονομικά και ο αγώνας κατάκτησης μεγαλύτερης ασφάλειας (στην ύλη και στο συναίσθημα) αποτελούν κεντρικές έννοιες για το δικό σου ζώδιο. Τύχη στο χρήμα έχεις πιο πολύ έως τις 17/3. Στη συνέχεια μπορείς να κερδίσεις εν μέσω μετακινήσεων, διαπραγματεύσεων, συμφωνιών κι εμπορικών συνδιαλλαγών, ενώ δεν αποκλείεται ν΄ ασχοληθείς και με την αγορά  / αλλαγή ενός μεταφορικού μέσου για να διευκολύνεις τη ζωή σου.

Ευνοημένος/ η είσαι από τα φεγγάρια, αν γεννήθηκες κοντά στις: 5/3

Προκλήσεις συναντάς, αν γεννήθηκες κοντά στις: 20/3

Πιέσεις / διλήμματα / ευθύνες / συγχύσεις καραδοκούν, αν γεννήθηκες στις: 23, 24, 25, 26, 27/2

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ