Στο προσκήνιο η “Σέχτα Επαναστατών” μετά τις νέες συλλήψεις

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως μετά και τις τελευταίες συλλήψεις της Αντιτρομοκρατικής τα οποία φέρνουν στο προσκήνιο την οργάνωση “Σέχτα Επαναστατών“.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, είναι πιθανόν την ευθύνη για το “χτύπημα” με το βιβλίο-βόμβα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιτέας να αναλάμβανε η “Σέχτα”.

Ωστόσο, εκτιμάται ότι δεν προχώρησε στην ανάληψη ευθύνης διότι δεν υπήρχε νεκρός όπως επιδιώκει η Σέχτα να αφήνουν τα “χτυπήματά” της.

Άλλωστε η Σέχτα Επαναστατών έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση που κόστισε τη ζωή του 41χρονου υπαρχιφύλακα της Αντιτρομοκρατικής, Νεκτάριου Σάββα, στις 17 Ιουνίου του 2009 καθώς και για την επίθεση τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου του 2010 με θύμα τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια. 

Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζεται ότι στο βιβλίο-βόμβα που είχε σταλεί στο Α.Τ Ιτέας βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό του 39χρονου με το ψευδώνυμο “Ιάσονας” που συνελήφθη το Σάββατο και είχε ρόλο – κλειδί στο σχέδιο του Ξηρού.

Τέλος την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτικά δέματος στο Α.Τ. Ιτέας ανέλαβε η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Διαβάστε εδώ τη σχετική προκήρυξη 

Διαβάστε επίσης

Ο ρόλος της 36χρονης που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική

Συνελήφθη 36χρονη για την υπόθεση Ξηρού

Ρόλο – κλειδί στο σχέδιο του Ξηρού είχε ο “Ιάσονας” – ΒΙΝΤΕΟ

Σάκος με χρήματα και λέιζερ έφτασε από τις φυλακές στα χέρια της “Αγγελικής” 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ