Στο “σκαμνί” η 19χρονη Βουλγάρα που βασάνιζε το 3χρονο παιδί της

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγούνται, σήμερα, η 19χρονη μητέρα και ο 29χρονος σύντροφός της, που κατηγορούνται ότι κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον 3χρονο Θανάση, τον γιο της 19χρονης, τον οποίο το ζευγάρι “ζεμάτιζε” με καυτό νερό, δήθεν για να τον βοηθήσει να κάνει την φυσική του ανάγκη.

Τα εγκαύματα στην πλάτη, στους μηρούς και στα γεννητικά όργανα, όμως, σοκάρουν και οδηγούν στο εδώλιο τη 19χρονη Βουλγάρα και τον 29χρονο για το θάνατο του μικρού παιδιού από τη Βουλγαρία.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε το Μάρτιο του 2014 στα Σκούρβουλα, όπου διέμενε το ζευγάρι. Όπως αναφέρει το cretalive.gr και σύμφωνα με μαρτυρίες, πολλές φορές το ζευγάρι  αντιμετώπιζε το αγοράκι ως «βάρος».

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκαλύπτει ότι το παιδί κακοποιήθηκε βάναυσα και δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως αναφέρθηκε, στο 70% του σώματός του έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Κατά τη νεκροψία, εντοπίστηκαν και παλαιότερες κακώσεις, εγκαύματα, νυχιές και χτυπήματα από βέργα, ενώ το παιδί έφερε και μώλωπες στο κεφάλι. Εκτιμάται ότι το αγοράκι είχε πεθάνει τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν διακομιστεί νεκρό στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Πηγή: cretalive.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Διάσωση μεταναστών στη Λέσβο

Τα “καψώνια” στο μικροσκόπιο για την εξαφάνιση του φοιτητή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ