Ιχ παρέσυρε 2 αστυνομικούς και έναν υπάλληλο της Νέας Οδού στην Εθνική

Τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, λίγο μετά το τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα. Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό και σε ένα όχημα της Νέας Οδού, με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά δύο αστυνομικοί και άλλο ένα άτομο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί που ήταν πλήρωμα ενός περιπολικού βρίσκονταν εκεί καθώς επιλαμβάνονταν σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο. Μαζί τους και ο υπάλληλος της εταιρείας που είχε τοποθετήσει το αυτοκίνητό του, σε χαρακτηριστικό σημείο, για να προειδοποιεί ότι η λωρίδα κυκλοφορίας ήταν κλειστή.

Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες ένα άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μάρκας Μερσεντές, έπεσε αρχικά πάνω στο αυτοκίνητο της εταιρείας και στη συνέχεια στο περιπολικό και παρέσυρε και τα τρία άτομα.

Η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο και ιδιαίτερα στο ρεύμα προς την Αθήνα, όπου η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, διακόπηκε και τα αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές που ξεπερνούσαν τα 4 χιλιόμετρα, μέχρις ότου άλλοι αστυνομικοί απομακρύνουν τα αυτοκίνητα από το δρόμο και επιτρέψουν την διέλευση των οχημάτων από ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην κάθοδο προς Αθήνα.

Εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και έβρεχε.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στο σημείο της φονικής καραμπόλας – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ