Βόρεια Ελλάδα – Προβλήματα στην κυκλοφορία από την επιδείνωση του καιρού

Προβλήματα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τη χιονόπτωση έχουν προκληθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδας, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η σιδηροδρομική συγκοινωνία από Αλεξανδρούπολη έως Ορμένιο διεκόπη, λόγω βλάβης, από υπερκάλυψη υδάτων των γραμμών και η μετακίνηση των επιβατών γίνεται με λεωφορεία, μέχρι τα συνεργεία του ΟΣΕ αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Λειψυδρίου-Φαναρίου Κιλκίς (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, όπως και το σημείο από το 50ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μουζακίου-Αργιθέας Καρδίτσας, λόγω καθίζησης της γέφυρας ”Πετρωτού”.

Η χιονόπτωση έχει διακόψει την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 28ο έως το 35ο χιλιόμετρο, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται, όσοι οδηγοί κινούνται από την Κερασιά και την΄Αρνισσα προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας-Καϊμακτσαλάν. Αλυσίδες χρειάζονται, επίσης, στις επαρχιακές οδούς από Νάουσα προς 3-5 πηγάδια, Ροδοχώρι και Σέλι, στην Καστοριά-Φλώρινα (μέσω Βιτσίου), στη θέση Τύμπανος στην επαρχιακή οδό Καρδίτσα-Άρτα και στη θέση Αγ. Νικόλαος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ