Τρόμος από τους ληστές με τα σφυριά-Έβγαζαν μέχρι και δόντια από ηλικιωμένα θύματα

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τα θύματα της σπείρας των ληστών με τα σφυριά που δρούσε κυρίως στην περιοχή του Πειραιά και μεταχειριζόταν φρικτά βασανιστήρια προκειμένου να εξαναγκάζει ηλικιωμένους να αποκαλύπτουν που φυλάνε χρήματα και κοσμήματα.

Όπως καταγγέλλει μια ηλικιωμένη, οι τρεις δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι της και αφού την έγδυσαν, άρχισαν να της τρυπάνε το κορμί με βελόνες και σακοράφες αναγκάζοντας την να καταπίνει σκόνη απορρυπαντικού με σκοπό να ομολογήσει σε ποιο σημείο του σπιτιού είχε κρύψει τα χρήματα. Οι ληστές δεν σταμάτησαν εκεί και της έβγαλαν ένα δόντι για να την πιέσουν με αποτέλεσμα να προσποιηθεί πως είναι νεκρή ώστε να σωθεί.

Σε ένα σπίτι στα Καμίνια οι ληστές χτύπησαν το κουδούνι ενός σπιτιού και μόλις άνοιξε η πόρτα άρχισαν να χτυπούν με σφυρί μια ηλικιωμένη και το γιο της στο κεφάλι. Οι δράστες διέφυγαν και τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Η σπείρα-εκτός από τις γειτονιές του Πειραιά-δρούσε σε διάφορα σημεία της Αθήνας ενώ στο σπίτι ενός εκ των δραστών η ασφάλεια Νίκαιας εντόπισε τέσσερα όπλα αλλά και χρυσαφικά τα οποία οι ληστές διακινούσαν σε συγκεκριμένο ανταλλακτήριο χρυσού.

Οι δυο δράστες που συνελήφθησαν αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα ενώ αναζητείται και το τρίτο μέλος της σπείρας.

 

Διαβάστε επίσης:

Μόνο 5 πρότυπα σχολεία με εισαγωγικές εξετάσεις

Συνέλαβαν διακινητή λαθραίων ποτών – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ