Αποκλεισμένοι οι κάτοικοι στα ορεινά του Πύργου – ΦΩΤΟ

Αποκλεισμένοι ξύπνησαν οι κάτοικοι στα ορεινά χωριά του Δήμου Πύργου. Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών, το επαρχιακό οδικό δίκτυο κυριολεκτικά «κόπηκε» στα δύο, σε άλλα σημεία λόγω κατολισθήσεων , ενώ σε άλλα λόγω καθίζησης.

Τα προβλήματα διαπιστώθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας. Η διέλευση των οχημάτων από τα χωριά Αγία Άννα και Πεύκη προς τον Πύργο ήταν αδύνατη, καθώς τόνοι χώματος που παρασύρθηκαν από τα νερά έκλεισαν το δρόμο. Αμέσως οι πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων ενημέρωσαν το Α.Τ. Πελοπίου και το Δήμο Πύργου.

Η ανταπόκριση από το Δήμο Πύργου ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσαν από νωρίς, δύο χωματουργικά μηχανήματα, δύο φορτηγά και ένα όχημα της Πολιτικής Προστασίας.

Στο σημείο όμως μετέβη και ο ίδιος ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, έκανε αυτοψία και δεσμεύτηκε να προβεί τις επόμενες ημέρες σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την υλοποίηση τεχνικών έργων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας για να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά.

 

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Άραχθος απειλεί το γεφύρι της Άρτας – ΒΙΝΤΕΟ

Η ιστορία του γεφυριού της Πλάκας

Ο δήμαρχος Αγρινίου ζητά να κηρυχθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ