Τσίπρας: Προτεραιότητα οι ανθρώπινες ζωές

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας, Βασίλη Ψαθά, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και στέλνει κλιμάκιο για το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας.

«Προτεραιότητά μας είναι οι ανθρώπινες ζωές», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον αντιπεριφερειάρχη και σημείωσε: «Έχει ήδη ξεκινήσει κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών για την αναστύλωση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας στα Τζουμέρκα που κατέρρευσε».

Αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια πρώτη ενημέρωση για τα προβλήματα από τους επικεφαλής αρχηγούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Τα σημαντικότερα προβλήματα που επικρατούν αυτή την ώρα, είναι η κατάρρευση του γεφυριού της Πλάκας στα Τζουμέρκα, η εκκένωση 5 χωριών στην Άρτα, ενώ ακόμα 4 χωρία έχουν εκκενωθεί στην Σπερχειάδα καθώς έχει καταστραφεί μέρος του κεντρικού οδικού δικτύου με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Παράλληλα, στην Ευρυτανία, ένας οδηγός μηχανήματος είχε εγκλωβιστεί, ωστόσο με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης:

Θλιβερή εικόνα – Γκρεμισμένο το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας – ΦΩΤΟ

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής εκτάκτως ο Τσίπρας

Αποκλεισμένα χωριά στα Τζουμέρκα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ