Αρνείται τις κατηγορίες για το “κύκλωμα των εκβιαστών” η δικηγόρος του Βλαστού

Ρεπορτάζ: Άννα Κανδύλη

Επαγγελματική και όχι προσωπική υποστήριξε πως είναι η σχέση της με τον Π. Βλαστό η δικηγόρος Αδαμαντία Αγγελέτου, η οποία ολοκλήρωσε, πριν από λίγο, την απολογία της. Η δικηγόρος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τις αποδίδονται για συμμετοχή της στο “κύκλωμα των εκβιαστών”.

Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, την εμπλέκει στην υπόθεση για εκδικητικούς λόγους η  εξαδέλφη του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.

Φερεται να υποστήριξε δε η κατηγορούμενη δικηγόρος πως η “Λίτσα”, που έδωσε στοιχεία στην αστυνομία για τη δράση του κυκλώματος, θέλησε να την εκδικηθεί, γιατί αρνήθηκε να την υπερασπιστεί στη δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, όπου η εξαδέλφη του βαρυποινίτη ήταν κατηγορούμενη. Τονίζει, επίσης ότι η ίδια ήρθε σε επαφή με τον Παναγιώτη Βλαστό, όταν, πριν δύο χρόνια, διορίστηκε ως συνήγορος του αυτεπαγγέλτως από δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεσή του.

Η διαδικασία ενώπιον των ανακριτών διαφθοράς συνεχίζεται με τις απολογίες των υπολοίπων από τους συλληφθέντες κατηγορούμενους στη μεγάλη υπόθεση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ