Έκαναν φύλλο και φτερό το εξοχικό της Μαίρης Μηλιαρέση

Έσπασαν την πόρτα εισόδου και τρύπωσαν στο εξοχικό της στην Αρκαδία. Η Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν εκλήθη από τους χωριανούς να σπεύσει στη μικρή παραδοσιακή κατοικία που διατηρεί σε χωριό της Αρκαδίας. Το σπίτι είχε γίνει φύλλο και φτερό από άγνωστους δράστες, που έσπειραν τον φόβο και τον πανικό στην περιοχή ανοίγοντας και τα διπλανά σπίτια την περασμένη εβδομάδα.

«Μου τηλεφώνησαν γείτονες και με ενημέρωσαν πως είχε γίνει διάρρηξη. Αν δεν έβλεπαν τη σπασμένη ξύλινη πόρτα της εισόδου, μπορεί το σπίτι να έμενε άνω κάτω μέχρι το καλοκαίρι, γιατί εκεί πηγαίνουμε με την κόρη μου Σοφιάννα μόνο για διακοπές» λέει στην Espresso η Μαίρη Μηλιαρέση.

Οι διαρρήκτες είχαν τον χρόνο να ψάξουν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια, γι’ αυτό το θέαμα που αντίκρισε η παρουσιάστρια ήταν αποκαρδιωτικό. «Μάλλον έψαχναν για χρήματα, γιατί ούτε τηλεοράσεις πήραν ούτε άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

Ήταν όλα πεταμένα στο πάτωμα, από ντουλάπες ως συρτάρια  και έπιπλα αναποδογυρισμένα. Το μόνο σημαντικό ήταν πως βρήκα ανέγγιχτο ένα σερβίτσιο της προγιαγιάς μου που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για ‘μένα» είπε συγκλονισμένη και συνέχισε:

«Η Αστυνομία ήταν ενημερωμένη, αλλά κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Ευτυχώς δεν ήμασταν μέσα. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Τακτοποίησα όπως όπως τον χώρο και γύρισα πίσω στην Αθήνα, λόγω των εμφανίσεών μου στο Tsquare όπου τραγουδάω» κατέληξε.

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ