Δέντρο έπεσε από τον αέρα και καταπλάκωσε ΙΧ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στη Λέσβο σήμερα το πρωί, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας, που πλήττει από το πρωί την ευρύτερη περιοχή του Β.Α. Αιγαίου.

Στο πιο σοβαρό από αυτά, δύο άνδρες που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνονταν από Μυτιλήνη προς Αγιάσο, είδαν το χάρο με τα μάτια τους, όταν ένα πελώριο δέντρο λύγισε από τους ισχυρότατους ανέμους και καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους, το οποίο στην κυριολεξία διαλύθηκε, ενώ ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του μεταφέρθηκαν από διερχόμενο ΙΧ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Καρίνης και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες το ΕΚΑΒ, η πυροσβεστική υπηρεσία και άνδρες της αστυνομίας του αστυνομικού τμήματος Αγιάσου.

Σε ένα άλλο τροχαίο λίγα μόλις χιλιόμετρα πιο κάτω, ένας οδηγός, βγαίνοντας από τα Κεραμειά κι αυτός με κατεύθυνση την Αγιάσο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε ένα χαντάκι.

Ωστόσο, προκλήθηκαν μόνο μικροζημιές στο ΙΧ αυτοκίνητο.

Ένα άλλο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης–Μανταμάδου, αλλά, εκτός των υλικών ζημιών, ο οδηγός του δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Sinanis John

Πηγή: lesvosnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ