Με αλυσίδες και στην Αττική- Δείτε πού χρειάζονται

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας λόγω της έντονης χιονόπτωσης, ενώ σε κάποια σημεία η Τροχαία έχει διακόψει τελείως την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, στην Αττική, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Δερβενοχωρίων, στη λεωφόρο Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Ν. Μάκρης από το στρατιωτικό νοσοκομείο 414 έως τη διασταύρωση του Αγ. Πέτρου και στη λεωφόρο Πάρνηθος από το 22ο χλμ, δηλαδή από το τελεφερίκ ως το καζίνο. Εξάλλου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Θηβών από το 4ο χλμ, δηλαδή από το ύψος της Μάνδρας στο ρεύμα προς Θήβα, καθώς και από το 30ο χλμ στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας από το 30ο χλμ, στο ύψος της Μαλακάσας, στο ρεύμα προς Λαμία, αλλά και σε όλο το επαρχιακό δίκτυο Μαλακάσας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καλάμου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Αφιδνών και Ιπποκράτειου Πολιτείας.

Παράλληλα, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί σε όλο το δημοτικό επαρχιακό και ορεινό δίκτυο του δήμου Μάνδρας, δηλαδή στις περιοχές της Ψάθας, του Πόρτο Γερμενό, της Οινόης, των Βιλίων και του Αλεποχωρίου.

Υπενθυμίζεται ότι για την καλύτερη ενημέρωση των οδηγών στην ιστοσελίδα της αστυνομίας www.hellenicpolice.gr έχει ενεργοποιηθεί ειδικό μπάνερ που επικαιροποιείται σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και χρήση αλυσίδων σε όλη την επικράτεια.

Δείτε επίσης:

Κύμα κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα – Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα στην Αθηνών-Λαμίας – ΦΩΤΟ

Που χρειάζονται αλυσίδες σε Αρκαδία και Πελοπόννησο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ