Ξεχάστε το iPhone, ήρθε το NoPhone

Τα smartphones έχουν κυριαρχήσει στην καθημερινή ζωή του σύγχρονου ανθρώπου με αποτέλεσμα όλα να γίνονται από μία οθόνη αφής.

Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν αφήνει ποτέ το κινητό του τηλέφωνο από το χέρι, σαν να είναι η φυσική του προέκταση και το βλέμμα του είναι καθηλωμένο μπροστά από την οθόνη, έχοντας παραμερίσει τον πραγματικό κόσμο και την ανθρώπινη επαφή.

Σύμφωνα με το techit.gr, αυτό όμως έρχεται να αλλάξει με τη συσκευή που ονομάζεται NoPhone. Όπως δηλώνουν οι δημιουργοί της έχει στόχο να φέρει επανάσταση στις επικοινωνίες, αφού θα αναγκάσει τους ανθρώπους να έρθουν σε πραγματική επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Η συσκευή αποτελεί στο σχήμα της μια προσομοίωση με το iPhone, δίνοντας στην ουσία την αίσθηση στον χρήστη της πως κρατά το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι. Αυτό θα τον βοηθήσει κατά τους κατασκευαστές της να μην καταλαβαίνει πως δεν έχει μαζί του το smartphone του κι έτσι θα αναγκαστεί να επικοινωνήσει με τον παραδοσιακό τρόπο των πέντε αισθήσεων με τον απέναντί του.

Μάλιστα, όπως διατείνεται η εταιρεία που το διαθέτει εκτός από το ατού της πραγματικής επαφής και επικοινωνίας έχει δύο ακόμα έναντι του iPhone. Πρώτον, είναι αδιάβροχο και δεύτερον κοστίζει μόλις 12 δολάρια, ήτοι 9,65 ευρώ.

Τέλος, αν έχετε εθισμό και στις selfies, τότε διατίθεται και ειδικά σχεδιασμένος καθρέφτης που τοποθετείται στο NoPhone για να έχετε την αίσθηση και των αυτοφωτογραφιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ