Τον πατέρα του Ν. Ρωμανού θα δει ο Πρωθυπουργός

Τον πατέρα του Ν. Ρωμανού θα δει ο Πρωθυπουργός

Συνάντηση με τον πατέρα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού θα έχει σήμερα στις 11, στο γραφείο του, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση γίνεται κατόπιν αιτήματος της οικογένειας που διαβιβάστηκε σήμερα το μεσημέρι μέσω του δικηγόρου της στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου: «Σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος της οικογένειας Ρωμανού επικοινώνησε με το γραφείο του Πρωθυπουργού και μετέφερε το αίτημα των γονέων του να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα τους δεχθεί τη Δευτέρα στις 11 π.μ στο γραφείο του».

Αντίθετος ο Νίκος Ρωμανός

αντίθετος με την απόφαση των γονέων του να συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό, δήλωσε από το νοσοκομείο ο Νίκος Ρωμανός, μέσω του συνηγόρου του. 

Συγκεκριμένα, στο γραπτό μήνυμα που διάβασε ο συνήγορος του Ν.Ρωμανού, Φ. Ραγκούσης ο 21χρονος ανέφερε ότι «δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου να συναντήσουν τον Σαμαρά είναι κάτι που με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους. Όμως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί». 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Σαμαρά-Τσίπρα για τον Ρωμανό

ΒΙΝΤΕΟ-Λοβέρδος για Ρωμανό: Αν πάθει κάτι το κρίμα στο λαιμό όσων ολιγώρησαν

ΒΙΝΤΕΟ-Αθανασίου: Εύχομαι να διακόψει την απεργία πείνας ο Ρωμανός

Ραγκούσης: Εάν κατατεθεί η τροπολόγια ο Ρωμανός θα κόψει και το νερό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ