Νέες προσαγωγές στο ΕΚΘ

Νέες προσαγωγές στο ΕΚΘ

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), όπου κατευθύνθηκαν από νωρίς άτομα τα οποία συμμετείχαν στην πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Άγνωστοι συνεπλάκησαν με αστυνομικούς, με τους τελευταίους να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και χημικών, προκειμένου να τους απωθήσουν. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στους γύρω δρόμους, ενώ, κατά πληροφορίες έγιναν 10 με 15 προσαγωγές.

Οι συγκεκριμένοι εξετάζονται μαζί με άλλους επτά υπόπτους, τους οποίους προσήγαγε το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. για τα προηγούμενα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ένταση επικράτησε και στη Βέροια μετά την πορεία μνήμης που διοργανώθηκε στο κέντρο της πόλης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Η Αστυνομία προχώρησε σε 11 προσαγωγές.

Την ίδια ώρα, επεισόδια ξέσπασαν και σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου, όπου μετά την ολοκλήρωση της πορείας διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα, πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών. Και εδώ, οι αστυνομικοί προέβησαν σε ρίψεις χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και χημικών για να απωθήσουν τους ταραξίες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ