ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση από ακροδεξιούς είχε δεχτεί ο Κουμανταρέας πριν από 2 χρόνια

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση από ακροδεξιούς είχε δεχτεί ο Κουμανταρέας πριν από 2 χρόνια

 

Ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ το 2012 ότι είχε δεχτεί επίθεση έξω από το σπίτι του από «έναν νεαρό με ξυρισμένο κεφάλι και πολύ γυμνασμένο».

Όπως είχε πει τότε στην εκπομπή της Έλλης Στάη:  «Δεν με έκλεψαν απλά με έδειραν και έφυγαν», σημειώνει. «Δεν φοβάμαι για μια επίθεση, φοβάμαι το φαινόμενο της βίας» είχε πει στο φαινόμενο της  Χρυσής Αυγής, και είχε επισημάνει ότι η παρουσία της στη Βουλή είναι πραγματικά ανησυχητική.

Ο ίδιος είχε συνδέσει τότε την επίθεση με τη συμμετοχή του σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα.

 «Είναι ανατριχιαστικό να παρακολουθείς αυτή την ατέρμονη τροχιά της βίας του νεοναζισμού που απλώνεται σαν φάντασμα πάνω απ’ την πόλη. Είναι που αυτό συμβαίνει γύρω μας και δίπλα μας, σε γνωστούς μας και άγνωστους ανθρώπους. Γίνεται, όμως, ακόμη πιο τρομακτικό όταν αυτή η βία αρχίζει να ακουμπάει με τα βρώμικα χέρια της όσους μέσα από το έργο τους επιμένουν να διατηρούν στο προσκήνιο τις μεγάλες αξίες του ανθρώπου. Στην π��οκειμένη περίπτωση το χτύπημα δεν αφορά μόνο τον Μένη Κουμανταρέα. Αφορά όλους εκείνους που επιμένουν να προτάσσουν τον εμπεριστατωμένο λόγο απέναντι στις άναρθρες κραυγές», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Νεκρός με χτυπήματα στο πρόσωπο βρέθηκε ο Μένης Κουμανταρέας

Αυτός ήταν ο Μένης Κουμανταρέας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ