Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου

Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» είναι η αστυνομία, λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η επιφυλακή εντείνεται και λόγω της κατάστασης της υγείας του Νίκου Ρωμανού, φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που συνεχίζει για 27η ημέρα την απεργία πείνας. Από την Πέμπτη έχει εκδηλωθεί σε Αθήνα και περιφέρεια μπαράζ καταλήψεων αλληλέγγυων στον απεργό πείνας. Τα μέτρα ασφαλείας έχουν ενισχυθεί σε «ευαίσθητους» στόχους, όπως αστυνομικά τμήματα, δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία.

Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί στα Προπύλαια συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στον απόηχο των εξελίξεων για την υπόθεση του στενού φίλου του Ν. Ρωμανού.

Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου στα Προπύλαια στην Αθήνα, καθώς και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Από τις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και θα κορυφωθούν το απόγευμα. Με εντολή της Αστυνομίας τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά προκειμένου να προφυλαχθούν κυρίως αστυνομικά τμήματα και δημόσια κτίρια.

Δύσκολη, εξάλλου θα είναι η κυκλοφορία και για τα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί πρέπει να αποφύγουν τους κεντρικούς δρόμους στις δύσκολες ώρες που θα γίνονται πορείες στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Κλειστοί θα παραμείνουν για το επιβατικό κοινό, με εντολή της Αστυνομίας, από τις 11:00 του οι σταθμοί «Κατεχάκη», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής» του Μετρό.

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Κλειστοί και σήμερα οι σταθμοί του μετρό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ