ΦΩΤΟ-Τα επεισόδια στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ-“Μας έβγαλαν έξω δια της βίας”

 

«Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονταν ΜΑΤ και μετά από εντολή του Διοικητή της Αστυνομίας μας έβγαλαν δια της βίας έξω», δήλωσε στο enikos.gr το μέλος της συντονιστικής των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Μυλωνάς.

Σε επικοινωνία που είχε το enikos.gr με τον κ. Παναγιώτη Μυλωνά, σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο ίδιος δήλωσε: «Έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονταν ΜΑΤ και μετά από εντολή του Διοικητή της Αστυνομίας μας έβγαλαν δια της βίας έξω».

Το περιστατικό, για το οποίο αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Παναγιώτης Καμμένος, σε μήνυμά του στο Twitter, συνέβη στις 16:45 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου τα μέλη του κόμματος προσπάθησαν να διακόψουν τη διαδικασία πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του κ. Μυλωνά που βρισκόταν παρών στο Δικαστικό Μέγαρο, εντός της αίθουσας βρίσκονταν 4 αστυνομικοί, 2 εκ των οποίων αξιωματικοί, και έξω βρίσκονταν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά, έδιωξαν τους παριστάμενους από το δικαστήριο.  

Ο κ. Παναγιώτης Μυλωνάς δήλωσε ότι έγιναν 17 συλλήψεις, κάτι το οποίο, μέχρι στιγμής σε επικοινωνία που είχαμε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, δεν επιβεβαιώνεται.

Δείτε φωτογραφίες απο το περιστατικό που σημειώθηκε ένταση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ