ΒΙΝΤΕΟ-«Σκότωσα τον αδελφό μου…»

ΒΙΝΤΕΟ-«Σκότωσα τον αδελφό μου…»

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Δομοκό, παρακολουθεί όσα εξελίσσονται γύρω από τον άδικο χαμό του 39χρονου συμπολίτη τους από τον καλύτερό του φίλο.

 «Σκότωσα τον αδελφό μου…» μονολογούσε ξανά και ξανά στα δικαστήρια Λαμίας όπου προσήχθη ο 45χρονος γιατρός που σκότωσε τον 39χρονο πατέρα.

Όλα έγιναν στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας στο κατάστημα με είδη κυνηγίου και αλιείας ��ου Κώστα Βεράκη στη Λαμία. Ο  γιατρός ξεκίνησε το πρωί για την Αθήνα, όπου είχε τρία προγραμματισμένα χειρουργεία αλλά έκανε μια στάση  από το μαγαζί του φίλου του για να του αφήσει ένα πιστόλι του οποίου η άδεια είχε λήξει στις 27 Νοεμβρίου.

Τι είπε στην απολογία του ο δράστης

«Όταν έφτασα στο μαγαζί του Κώστα, στις 08:20 περίπου, ήταν κλειστό. Τον πήρα στο κινητό και μου είπε ότι σε ένα λεπτό φτάνει. Πράγματι ήρθε με τη γυναίκα του, η οποία ανέβηκε στον επάνω όροφο όπου διαμένουν η μητέρα και η αδελφή του φίλου μου.

Εμείς μπήκαμε στο μαγαζί και αφού του είπα για το όπλο, μου έδωσε ένα σπρέι για να ρίξω στο πιστόλι μου. Στη συνέχεια άδειασα τον γεμιστήρα χωρίς ποτέ να μου περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να υπάρχει σφαίρα στη θαλάμη. Ο φίλος μου καθόταν σε ένα μικρό τραπεζάκι και εγώ ακριβώς απέναντί του όρθιος, προσπάθησα να βάλω το όπλο στη θήκη του για να του το δώσω. Σε αυτές τις στιγμές ο Κώστας άπλωσε το χέρι του για να το πάρει και πάνω εκεί έγινε το κακό. Άρχισα να ουρλιάζω και να ζητάω βοήθεια και ταυτόχρονα έκανα τεχνητές αναπνοές και μαλάξεις στον Κώστα μαζί με τη γυναίκα του, που ακούγοντας τα ουρλιαχτά κατέβηκε και αμέσως της ζήτησα να καλέσει επειγόντως το ΕΚΑΒ και να τους πει ότι είναι σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμό».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του δικηγόρου του 45χρονου

 

Η κηδεία του Κώστα Βεράκη θα γίνει το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Δομοκό.

Η οικογένειά του παρακαλεί συγγενείς και φίλους, αντί στεφάνων να ενισχύσουν τον Κυνηγετικό σύλλογο Λαμίας, του οποίου ενεργό μέλος ήταν ο άτυχος 39χρονος. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι καθηγητές του Γυμνασίου Δομοκού:  «Ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Δομοκού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στη μαθήτρια του σχολείου μας Βάγια Βεράκη και στην οικογένειά της για την απώλειά τους…»

Πηγή: lamiareport.gr

 

Διαβάστε επίσης

“Σκότωσα τον αδελφό μου” είπε ο γιατρός που σκότωσε τον φίλο του

Λαμία-Στον ανακριτή ο γιατρός που σκότωσε τον φίλο του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ