Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΑΠΘ

Συνεχίζεται η κατάληψη στο ΑΠΘ

Συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του πρύτανη, Περικλή Μήτκα, η συνεδρίαση της Συγκλήτου, με τηλεδιάσκεψη, ολοκληρώθηκε ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, μέλη φοιτητικών συλλόγων των Σχολών Χημείας και Φιλολογίας προχώρησαν στην κατάληψη του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ, όταν διαπίστωσαν ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Συγκλήτου, στην οποία επιθυμούσαν να παρέμβουν, διεξαγόταν μέσω τηλεδιάσκεψης, με τη συμμετοχή των κοσμητόρων από άλλους χώρους και συγκεκριμένα το Παιδαγωγικό Τμήμα και το Τμήμα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, στη Θέρμη.

Στην αίθουσα του ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη βρισκόταν και ο κ. Μήτκας μαζί με άλλα έξι μέλη της Συγκλήτου. Ομάδα περίπου 15 φοιτητών εισήλθε στη συνεδρίαση και είχε συνομιλία με τον πρύτανη και αποχώρησαν, χωρίς να σημειωθεί ένταση.

Σχολιάζοντας την αντίδραση των φοιτητών στην συνεδρίαση της Συγκλήτου μέσω τηλεδιάσκεψης, ο κ. Μήτκας επισήμανε ότι είναι μία συνήθης διαδικασία που προβλέπεται.

 

Διαβάστε επίσης:

Με πλαστή ταυτότητα νοίκιασε το δωμάτιο ο μακελάρης του Μικρολίμανου

Ξέσπασε σε λυγμούς η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Φοιτητής απειλούσε με μακελειό σε ΤΕΙ της Αθήνας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ