Βίαζε την κόρη του

Βίαζε την κόρη του

Ποινή κάθειρξης 32 ετών, εκ των οποίων τα 25 εκτιτέα, χωρίς έφεση επέβαλε το μικτό ορκωτό κακουργιοδικείο Πύργου σε έναν 53χρονο από την Αχαΐα που βίαζε την κόρη του.

Στον δράστη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό καθώς κατά το παρελθόν είχε δικαστεί για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Η πλευρά του 53χρονου υποστήριξε πως η 14χρονη-τότε-κοπέλα είναι μυθομανής και αντέκρουσε τις κατηγορίες, κάτι που οι δικαστές και οι ένορκοι δεν αποδέχθηκαν.

Ο παιδοψυχολόγος και η ειδική ψυχολόγος που είχαν εξετάσει την κοπέλα κατέθεσαν στο δικαστήριο πως το κορίτσι έλεγε την αλήθεια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 29 Αυγούστου του 2009 ύστερα από ένα πανηγύρι στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας το 14χρονο τότε κορίτσι παρουσίασε εξανθήματα και κνησμό σε όλο της το σώμα. Επιστρέφοντας στο σπίτι, σε παράδρομο της εθνικής οδού Πύργου-Πατρών, ο 53χρονος κατέβασε τις ασφάλειες του αυτοκινήτου και, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.

Αμέσως οι ανακριτικές αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση, διέταξαν την ιατροδικαστική γνωμάτευση και η κοπέλα πήγε στο Ρίο όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και ειδική ψυχίατρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ