Tο βίντεο της NOBACCO για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Tο βίντεο της NOBACCO για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Nobacco  ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης για να αντιμετωπίσει την καλλιέργεια του πανικού που επιχειρείται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Είναι η πρώτη καμπάνια που επιχειρείται στην χώρα μας για το συγκεκριμένο ζήτημα και στόχος της είναι να προτρέψει τους καπνιστές να μάθουν μόνοι τους όλη την αλήθεια για το άτμισμα. Στο επίκεντρο της εκστρατείας βρίσκεται η θέση της βιομηχανίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου ότι το άτμισμα μπορεί να μειώσει τη βλάβη που προκαλεί το παραδοσιακό τσιγάρο και με αυτό τον τρόπο να σώσει ζωές.

 

Το πρωτότυπο βιντεάκι που δημιούργησε η γνωστή Ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων Nobacco έχει βάλει κυριολεκτικά φωτιά στο διαδίκτυο και ιδίως στους καπνιστές ανά τη χώρα.

Το βίντεο με τίτλο «Πανικός – Η μελιτζάνα έχει νικοτίνη!» διακωμωδεί την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, παρομοιάζοντας το με την μελιτζάνα, λαχανικό που περιέχει και αυτό στοιχεία νικοτίνης. Παραπέμπει μάλιστα τους χρήστες του διαδικτύου να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας www.nobacco.gr, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι πραγματικά ισχύει γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μόλις ημέρες όταν μία ομάδα χρηστών ηλεκτρονικού τσιγάρου θέλησε να αναδείξει το άτμισμα ως ασφαλέστερο υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης και πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Η ομάδα απέκτησε το όνομα melitzanistas (www.melitzanistas.com) και άνοιξε διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο υπό την ομπρέλα της γνωστής εταιρείας NOBACCO, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες εγκαινίασε νέα επιστημονική συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ