Σοκ από το θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου εργαζόμενου στον τομέα καθαριότητας

Σοκ από το θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου εργαζόμενου στον τομέα καθαριότητας

 

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή των Καρδαμιστίων την ώρα της αποκομιδής απορριμμάτων. Ο εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Ιωαννίνων βρισκόταν πίσω από το απορριμματοφόρο που ήταν ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία αποκομιδής. Για άγνωστη ακόμα αιτία,  διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα να τραυματίσει  θανάσιμα τον εργαζόμενο.

Να σημειωθεί ότι το θύμα φορούσε το φωσφοριζέ γιλέκο που επιβάλλεται να φέρουν για λόγους ασφαλείας οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας, ενώ το απορριμματοφόρο ήταν κανονικά σταθμευμένο στην άκρη του οδοστρώματος, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του δήμου Ιωαννίνων.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, όπου προσήλθαν για να καταθέσουν οι συνάδελφοι του άτυχου εργαζόμενου  και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δημήτρης Κατηρτζίδης. 

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εκφράζει την οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 49χρονου εργαζόμενου στον τομέα καθαριότητας του Δήμου, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος εν ώρα εργασίας. 

 

Διαβάστε επίσης

Φυλάκιση 51 μήνες στην οδηγό για την τραγωδία του ΕΚΑΒ

ΦΩΤΟ-Τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ