Εμπλέκουν τον Μπαλτάκο στην υπόθεση της Energa

Εμπλέκουν τον Μπαλτάκο στην υπόθεση της Energa

Την εμπλοκή του Παναγιώτη Μπαλτάκου στην υπόθεση της Energa-Hellas Power κατήγγειλε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος. Όπως επισημαίνει ο κ. Πετράκος, υπάρχει επιστολή του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ, κ. Γιώργου Αντωνόπουλου, σύμφωνα με την οποία ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης ασκούσε πιέσεις προκειμένου να επιτευχθεί εξωδικαστικός συμβιβασμός υπό τη διαιτησία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) και να μην καταλογιστούν ποινικές ευθύνες.

«Δεν είχαμε καμία γνώση επί διαιτησιών, ούτε ξέραμε τι έκανε ο κ. Μπαλτάκος ούτε μας αφορά», επισημαίνει ο επικεφαλής της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, κ. Βασιλάκος, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις προσπάθειες εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει παράλληλα την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ο δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ έξω από το σπίτι του .

Υπενθυμίζεται πως το δικηγορικό γραφείο του κ. Μπαλτάκου έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για την πολύκροτη υπόθεση που κατέληξε στην υπεξαίρεση σχεδόν 250 εκατ. ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ