ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: Έκανα και ξενοδόχος

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: Έκανα και ξενοδόχος

Χαιρετισμό στο 3ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού, που διοργανώνει ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας- Θράκης, στο πλαίσιο της Philoxenia, απήυθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης αποκάλυψε ότι ήταν και ο ίδιος ξενοδόχος στο παρελθόν, καθώς διατηρούσε δύο μονάδες στην περιοχή του Νυμφαίου. “Η μία ήταν μονάδα πολυτελείας εξαιρετικά φροντισμένη. Να φανταστείτε ότι δοκιμάζαμε με τη γυναίκα μου παπλώματα χειμώνα και καλοκαίρι”, ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: “Μετά βέβαια τα πούλησα και ησύχασα, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου”.

Στην ομιλία του, ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην τουριστική πολιτική της χώρας, αλλά και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την προβολή της Θεσσαλονίκης. «Το να γίνει ένα σχέδιο ελκυστικό για την πόλη είναι κάτι που δεν μπορεί να το κάνει το κράτος. Το κράτος λέει ωραία λόγια, αλλά, όταν έρχεται η στιγμή της αλήθειας, κοιτάει αλλού. Αυτό είναι κάτι που θα το κάνετε εσείς», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απευθυνόμενος στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και σημείωσε ότι και ο δήμος θα βοηθήσει, όπως μπορεί από την πλευρά του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Το μήνυμα του γυμνού Μπουτάρη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ