Έπαιξαν… μπουνιές σε πολυκατοικία για τον ΠΑΟΚ

Έπαιξαν… μπουνιές σε πολυκατοικία για τον ΠΑΟΚ

Μεγάλος καβγάς έγινε σε πενταώροφη πολυκατοικία κοντά στο κέντρο της πόλης των Σερρών την Κυριακή.

Όλα άρχισαν, όταν ο διαχειριστής αποφάσισε να συγκαλέσει σύσκεψη όλων των ενοίκων της πολυκατοικίας για να συναποφασίσουν τι θα κάνουν για τα τρέχοντα ζητήματα που άμεσα, έμμεσα και πολλαπλά αφορούν την πολυκατοικία.

Όπως, όμως, ευκρινώς αναγράφεται στην πρόσκληση της σύσκεψης, την οποία ο διαχειριστής ανήρτησε τόσο μέσα στο ασανσέρ όσο και στην κεντρική πόρτα εισόδου, η ώρα της συγκέντρωσης συνέπιπτε με την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο… στρατιωτικός του 4ου ορόφου, φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, ζήτησε με έντονο και επιτακτικό ύφος από τον περίπου συνομήλικό του διαχειριστή να αλλάξει την ώρα και να μεταθέσει τη σύσκεψη ή για μετά τη λήξη του ματς ή για άλλη ημέρα. Ο διαχειριστής προσβλήθηκε από το ύφος και το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε ο στρατιωτικός στην «αξίωσή» του αυτή και έτσι τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Η σύσκεψη των ενοίκων δεν έγινε ποτέ και ότι από το συγκρουσιακό κλίμα που επικράτησε για περίπου 20 λεπτά όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι.

 

 

Πηγή: serraikanea.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ