Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό

Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία Οδό

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχτηκαν κατά την καταδίωξη ενός ύποπτου οχήματος, το οποίο κινούνταν για αρκετή ώρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και περιπολικών στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο οδηγός οδηγούσε με επικίνδυνο τρόπο στην Εγνατία Οδό προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Μάλιστα για αρκετά χιλιόμετρα κινήθηκε «ανάποδα» στον οδικό άξονα ταχείας κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας, όταν αστυνομικές δυνάμεις, αξιοποιώντας πληροφορίες που τους είχαν φτάσει, είχαν στήσει μπλόκο για να ελέγξουν το ύποπτο όχημα.

Όταν το ύποπτο όχημα έφτασε στο σημείο που είχε στηθεί το μπλόκο, έκαναν σήμα στάσης στον οδηγό του, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος και συνελήφθη, καθώς λειτουργούσε ως προπομπός οχήματος που ακολουθούσε έμφορτο με ναρκωτικά.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ακολούθησε σε λίγα λεπτά, όμως δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών.

Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδηγώντας πλέον ανάποδα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα έφτασε μέχρι το Ελευθεροχώρι.

Εκεί ο οδηγός πέταξε από το αυτοκίνητο τους σάκους με τα ναρκωτικά, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε κινούμενος πλέον πεζός.

Η αστυνομία κατέσχεσε τα δύο οχήματα όπως και 111 κιλά ναρκωτικά, που θα μεταφέρονταν στην Αθήνα, ενώ αναζητά τον διακινητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ