14χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση

14χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους των καθηγητών μια ανατριχιαστική καταγγελία που έκανε σε ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό σχολείου της ζώνης ευθύνης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, ένα 14χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες για εξακολουθητική σεξουαλική κακοποίησή του, από τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει η “δημοκρατική”, η υπόθεση αναμένεται να προσλάβει μέσα στο προσεχές διάστημα μεγάλες διαστάσεις, καθώς η διοίκηση του σχολείου έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ποινική διερεύνηση των καταγγελιών, που έχουν ήδη οδηγήσει το ζευγάρι το οποίο έχει ακόμη μια μεγαλύτερη κόρη, σε διάσταση και σε υποβολή αιτήσεως διαζυγίου.

Το ανήλικο κορίτσι με ειδικές δεξιότητες, πέρασε την πόρτα των ειδικών συμβούλων του σχολείου και εκεί φέρεται να εξιστόρησε τα πάθη του, από τον πατέρα του.

Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφού ήλθε σε ρήξη με τον πατέρα της στις αρχές του Αυγούστου, εκμυστηρεύθηκε αρχικώς στη μητέρα της ότι ασελγούσε σε βάρος της.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με προβλήματα που φέρεται να υπήρξαν στην έγγαμη συμβίωση του ζευγαριού, οδήγησαν την μητέρα του παιδιού στην απόφαση να τον διώξει αρχικά από το σπίτι και στη συνέχεια να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι εξαιτίας της οικονομικής εξάρτησης της οικογένειας από τον καταγγελλόμενο αλλά και τον φόβο για τις συνέπειες μιας δικαστικής εμπλοκής δεν υπήρξε υποβολή μηνύσεως σε βάρος του.

Του θέματος επιλήφθηκαν στην πορεία λόγω αλλαγής στη συμπεριφορά του παιδιού, οι ειδικοί σύμβουλοι του σχολείου, που προχώρησαν σε έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, η μητέρα φέρεται να δήλωσε αρχικώς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν ήταν σεξουαλικά ενεργός.

Στην πορεία, ωστόσο, φέρεται να εξομολογήθηκε ότι υπήρχε από μέρους του αποκλίνουσα συμπεριφορά με χειρονομίες και σε άλλα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.

Ακολούθησαν συνεδρίες με το παιδί το οποίο φέρεται να έχει καταβληθεί από άγχος και οργή κατά τη διάρκεια των οποίων περιέγραψε πως το τελευταίο έτος ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικώς, όταν έλειπε η μητέρα τους στην εργασία της αλλά και ώρες, που ήταν η ίδια εκεί απασχολημένη σε διάφορες εργασίες.

Μάλιστα, φέρεται να περιέγραψε και λεπτομέρειες από το μαρτύριο στο οποίο την υπέβαλλε ο πατέρας της προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Σύμφωνα με τη “δημοκρατική” η 14χρονη υποστήριξε επίσης ότι ζούσε υπό καθεστώς τρόμου, διότι την απειλούσε ότι θα την δείρει, ενώ υποστήριξε ότι μετά από κάθε πράξη της έδινε από 5 έως 10 ευρώ για να την δελεάσει! Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ενώ κλείδωνε το δωμάτιό της, ο πατέρας της είχε βρει τρόπο να το ξεκλειδώνει και να εισέρχεται σ’ αυτό παρά τη θέλησή της.

Πιθανολόγησε μάλιστα ότι θύμα του πατέρα της μπορεί να έχει πέσει και η μεγαλύτερη αδελφή της.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας δεν έχει κληθεί ο καταγγελλόμενος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το που αρχίζει και το που τελειώνει η αλήθεια στην υπόθεση, που έχει συγκλονίσει, θα προκύψει από έρευνα που θα διενεργήσει αρμοδίως η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης

30χρονη έστελνε ερωτικές επιστολές σε 9χρονο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ