Αναβλήθηκε η δίκη Ψωμιάδη για την ΑΕΚ

Αναβλήθηκε η δίκη Ψωμιάδη για την ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Αννα Κανδύλη

Με απόντα από το δικαστήριο τον Μάκη Ψωμιάδη λόγω ασθένειας, το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς των συνηγόρων του αναβάλοντας για τις 29 Απριλίου του 2015 τη δεύτερη υπόθεση που αφορά στην υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ το διάστημα 2001 – 2003. 

Σύμφωνα με το αίτημα, που κατέθεσε η υπεράσπιση του κρατούμενου Ψωμιάδη ζητώντας την αναβολή,  μετά τη σύλληψή του στα Σκόπια εκδόθηκε μόνο για τη δικογραφία, η οποία οδήγησε στην καταδίκη του τον περασμένο Απρίλιο και όχι για αυτή που κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο σημερα. Συνεπώς θα πρέπει πριν λογοδοτήσει εδώ να τελεσιδικήσει η έκδοσή του και να αποσταλεί η σχετική απόφαση.

Παρόν στην ακροαματική διαδικασία ήταν μόνο ο δεύτερος εκ των τριών κατηγορουμένων, Χαρ. Ψωμιάδης του Γεωργίου, ενώ απών εκτός από το Μάκη Ψωμιάδη, ήταν και ο Χαρ. Ψωμιάδης του Παναγιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο πρώτοι έχουν ήδη καταδικασθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για παρεμφερή υπόθεση, με το Μ. Ψωμιάδη να παραμένε μέχρι σήμερα στη φυλακή εκτίοντας ποινήςκάθειρξης 10 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ