Συγγενής ο δράστης στη δολοφονία 69χρονης

Συγγενής ο δράστης στη δολοφονία 69χρονης

Σε συγγενικό πρόσωπο της 69χρονης συγκλίνουν οι έρευνες των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου, που από χθες το βράδυ πραγματοποιούν συνεχείς προσαγωγές για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος.

Ο δράστης φέρεται να έχει ομολογήσει, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα, είχε προστριβές με την 69χρονη, από την οποία ζητούσε διαρκώς χρήματα τα οποία αδυνατούσε να του δώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν, εξάλλου ότι βρέθηκε και η τηλεόραση, ενώ ο δράστης φέρεται να κατηγορεί και άλλο συγγενικό πρόσωπο για συμμετοχή στο έγκλημα.

Αυτή τη στιγμή, διενεργείται έρευνα, για να διαπιστωθεί τυχόν βασιμότητα των καταγγελιών του.

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν της έρευνας ότι στο σημείο που ήταν η τηλεόραση, δεν βρέθηκε σκόνη, αν και το υπόλοιπο σπίτι δεν είχε καθαριστεί πρόσφατα.

Πιθανολογείται, έτσι ότι ο δράστης καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος, για να σβήσει τα ίχνη του.

Οι περίοικοι ούτε άκουσαν ούτε και είδαν τίποτε, καθώς το σπίτι βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο, ενώ απαντήσεις και στοιχεία ελπίζουν να βρουν οι αστυνομικοί από την ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, που βρέθηκαν, από παπούτσια, αλλά και από γενετικό υλικό, που συνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος.

Μέχρι και χθες το απόγευμα, δεν είχε βρεθεί εξάλλου, παρά τις επίπονες έρευνες, το όργανο του εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι από καταθέσεις δεν προέκυψε ότι η 69χρονη είχε εχθρούς.

Oι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟ-Την σκότωσαν για μία τηλεόραση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ