Ντριβαλάς: Αν βρεθούν υπάλληλοι που δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν, να φύγουν

Ντριβαλάς: Αν βρεθούν υπάλληλοι που δεν μπορούν να τα δικαιολογήσουν, να φύγουν

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Οδυσσέας Ντριβαλάς, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη, Μαριάνθης Κωνσταντάτου, για το θέμα της λίστας των 415 δημοσίων υπαλλήλων που έβγαλαν στο εξωτερικό 1,5 εκατ. ευρώ.

«Τα ζητήματα για μας είναι απλά. Ένας δημόσιος υπάλληλος δεν έχει τη δυνατότητα να βγάλει έξω 1 εκατ. ευρώ από τον μισθό του. Αν ελεγχθούν οι περιπτώσεις και βρεθούν υπάλληλοι που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν, να φύγουν. Όμως δεν σας προβληματίζει η χρονική περίοδος; Στοχεύουν στο να μην μπορούν τα συνδικάτα να κάνουν απεργίες», σχολίασε αρχικά ο κ. Ντριβαλάς και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι τα ΜΜΕ έχουν πέσει πάνω σε αυτό και να μην σχολιάζουν καθόλου αυτό που είπε χθες η Ένωση δικαστών και εισαγγελέων, ότι η κυβέρνηση και οι βουλευτές ψηφίζουν τροπολογίες νύχτα, μέσα σε νομοσχέδια άσχετα, για να καλύψουν κάποιες περιπτώσεις και να εκπροσωπήσουν συμφέροντα».

«Αν είναι πραγματικότητα ότι έφυγαν από το δημόσιο πριν συμπληρώσουν το εργασιακό τους βίο, θεωρώ ότι κάτι συμβαίνει. Από το δημόσιο φεύγουν αυτοί που τρομάζουν. Αυτοί που φοβούνται αν θα πάρουν τη σύνταξή τους. Και φεύγουν και πιο νωρίς», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ