Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Πατρέων

Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Πατρέων

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την άρνηση να αποστείλει στοιχεία για τη μετατροπή των συμβάσεων από αορίστου χρόνου σε ορισμένου.

Ο κ. Πελετίδης προσέρχεται σε απολογία, την ώρα που ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, Γιώργος Διδασκάλου, με έγγραφο του ακύρωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που «προστάτευε» το δήμαρχο στην άρνηση του για αποστολή οποιοδήποτε στοιχείου που οδηγεί σε απόλυση εργαζομένου.

Στο πλευρό του κ. Πελετίδη βρίσκονται οι δημοτικοί υπάλληλοι. Για σήμερα, μάλιστα, έχουν αποφασίσει στάση εργασίας από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί, συγκέντρωση έξω από το Δημαρχειακό Μέγαρο της οδού Μαιζώνος και, στη συνέχεια, πορεία προς τα Δικαστήρια Πατρών, όπου θα προσέλθει ο δήμαρχος Πατρέων.

Σε ανακοίνωση στήριξης του Πελετίδη για την τακτική που ακολουθεί στο θέμα της αξιολόγησης και μετατροπής των συμβάσεων των εργαζόμενων προχώρησε χθες ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ΡΑΠ Ανθρώπινη πόλη, Κώστας Σπαρτινός.

Πηγή: patratora.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ