ΦΩΤΟ-Σοκ-Μάνα και γιος ζουν εδώ και 7 μήνες στο αυτοκίνητο

ΦΩΤΟ-Σοκ-Μάνα και γιος ζουν εδώ και 7 μήνες στο αυτοκίνητο

Έχουν μετατρέψει το αυτοκίνητό τους σε σπίτι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα σε λίγες ημέρες.

Αυτή τη φορά, ο λόγος για μια 45χρονη γυναίκα, που μένει εδώ και 7 μήνες στο αυτοκίνητό της με τον 26χρονο γιό της, αφού και οι δυο είναι άνεργοι.

Για αρκετά χρόνια, η γυναίκα εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου μέσω προγραμμάτων ή ακόμα και χωρίς σύμβαση εργασίας. Ωστόσο κάποια στιγμή άρχισε να μην πληρώνεται και έκτοτε ξεκίνησε ο Γολγοθάς.

Τότε της έγινε η πρώτη έξωση από το σπίτι που έμενε, ενώ το Μάιο έγινε και η δεύτερη. Νωρίτερα είχε γίνει διακοπή ρεύματο�� και νερού. Μιας και χρήματα δεν υπήρχαν για να βρει άλλο σπίτι η 45χρονη κατέληξε στο αυτοκίνητο ενώ τα έπιπλα και τα πράγματα του σπιτιού τα κράτησε η ιδιοκτήτρια μέχρι να της δοθούν τα 7 ενοίκια που χρωστούσε η οικογένεια!

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι διαζευγμένη και δεν έχει στήριξη από κανένα συγγενή. «Ήμουν νοικοκυρά στο σπίτι μου, μεγάλωνα τα παιδιά μου, δούλευα και ζούσαμε αξιοπρεπώς. Σήμερα κατάντησα να μένω μέσα σε ένα αυτοκίνητο».

ΠΗΓΗ: aixmi-news.gr

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Μένουν στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ