Βρήκαν χασισόδεντρα ύψους 2,2 μέτρων

Βρήκαν χασισόδεντρα ύψους 2,2 μέτρων

Έντεκα αποξηραμένα δενδρύλλια ύψους μέχρι τρία μέτρα βρήκαν οι αστυνομικοί σε ένα στάβλο στα Καπαριανά της Κρήτης. Αστυνομικοί κατέσχεσαν τα ναρκωτικά, συνέλαβαν έναν 59χρονο και αναζητούν τον 38χρονο γιο του.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, συνελήφθη σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, 59χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 38χρονος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε αγροτική περιοχή του ανωτέρω Δήμου.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείο��, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 59χρονου, 11 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,20 μέτρα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ