Είχαν κρύψει το χασίς… παντού

Είχαν κρύψει το χασίς… παντού

Σχεδόν 2,5 κιλά χασίς εντόπισαν χθες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας στην Ανδραβίδα, συλλαμβάνοντας δύο αδέρφια.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως οι φερόμενοι ως δράστες, είχαν κρύψει τα ναρκωτικά σε πολλά σημεία σε μικρές ή μεγαλύτερες ποσότητές. 

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το ilialive.gr, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι δύο αδερφών, ηλικίας 31 και 34 ετών. Το πρώτο εύρημα των αστυνομικών ήταν ένα δενδρύλλιο χασίς που καλλιεργούσαν στην ταράτσα του σπιτιού τους, ύψους 1,16 μ. Στην ταράτσα όμως είχαν κρύψει και την πρώτη από τις ποσότητες χασίς που εντόπισαν οι αστυνομικοί. Μέσα σε ένα κουτί από παπούτσια οι δράστες είχαν κρύψει 120 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης και κορφάδες που πρόσφατα είχαν συγκομιστεί.

Στο υπνοδωμάτιο, βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα ταξιδίου, δύο νάιλον συσκευασίες με 320 και 360 γραμμάρια χασίς, καθώς επίσης και σε δύο πλαστικά κουτιά ποσότητα 140 και 48 γραμμαρίων. Στο ίδιο δωμάτιο οι δράστες είχαν κρύψει κάτω από το κρεβάτι μια νάιλον συσκευασία με 30 γραμμάρια χασίς. 

Ο έλεγχος συνεχίστηκε και σε άλλο υπνοδωμάτιο, όπου, σύμφωνα με το ilialive.gr, βρέθηκαν 65 γραμμάρια χασίς σε χάρτινο κουτί, 42 γραμμάρια χασίς σε διάφανο πλαστικό μπολ, 30 γραμμάρια χασίς σε γυάλινο βάζο, 12 γραμμάρια σε ένα κόκκινο μεταλλικό κουτί και ακόμα 7 γραμμάρια μέσα σε ένα μαύρο χάρτινο κουτί. 

Όμως οι αστυνομικοί παρά τα «πλούσια» ευρήματά τους στο σπίτι, μετέβησαν και σε αγροικία των δραστών σε αγροτική περιοχή της Ανδραβίδας. Εκεί μέσα σε πλαστικό βαρέλι βρήκαν στον πάτο του 415 γραμμάρια χασίς και μετά μέσα σε νάιλον σακούλες ποσότητες 160 γραμμ., 670 γραμμ. και μια νάιλον σακούλα με 2,5 γραμμάρια. Η συνολική ποσότητα χασίς που βρέθηκε και κατασχέθηκε είναι 2422 γραμμάρια. 

Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ