ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Τραγωδία με νεκρούς στην Π.Ράλλη

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Τραγωδία με νεκρούς στην Π.Ράλλη

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρή είναι μια 30χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε στάση λεωφορείου και παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο που προσπάθησε να διαφύγει μετά από σύγκρουση που είχε με διερχόμενο ταξί, αλλά και ένας πεζός άνδρας που χτυπήθηκε κατά την «τρελή πορεία» του οχήματος.

Τα θύματα είναι μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας και ένας νεαρός αστυνομικός, ο οποίος πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για να παρακολουθήσει σεμινάρια.

Βαρύτατα τραυματισμένη είναι μία γυναίκα, η οποία -όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία- έχασε τα δύο της πόδια και ελαφρύτερα τραυματισμένοι είναι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, επίσης αλβανικής υπηκοότητας και ένας ακόμα αλλοδαπός, αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την προανάκριση της Τροχαίας, ο οδηγός του Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.

Αρχικά «θέρισε» την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να περάσει απέναντι, η οποία εξέπνευσε επιτόπου. Στη συνέχεια το «τρελό» ΙΧ έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο οδηγός θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

 

 

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ-Δύο σοβαρά τραυματίες από το τροχαίο στην Π.Ράλλη

ΦΩΤΟ από την τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη

ΦΩΤΟ-Νεκρός και ο οδηγός της μηχανής από την τραγωδία στην Π.Ράλλη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ