Στον εισαγγελέα για τα επεισόδια στο Παναιγιάλειος-ΑΕΚ

Στον εισαγγελέα για τα επεισόδια στο Παναιγιάλειος-ΑΕΚ

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου οδηγήθηκαν ένας 20χρονος και ένας 25χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Αιγίου.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, απρόκλητης σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας περί βίας στα γήπεδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος και ο 25χρονος είχαν μεταβεί χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναιγιάλειος και ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της β’ εθνικής κατηγορίας.

Ο 20χρονος συμμετείχε σε ομάδα περίπου 50 οπαδών, οι οποίοι επιτέθηκαν, με χρήση σωματικής βίας, σε αστυνομικές δυνάμεις και τους υπαλλήλους της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, που πραγματοποιούσαν σωματικό έλεγχο και έλεγχο των εισιτηρίων, στη θύρα 2 του γηπέδου, ενώ ταυτόχρονα έριξαν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Όσον αφορά στον 25χρονο, κατά τη διάρκεια ελέγχου πριν μπει στο γήπεδο, βρέθηκαν στην κατοχή του ένας σουγιάς και ένα στιλέτο.

 

Διαβάστε επίσης:

“Παγίδευσαν” ανήλικη μέσω facebook

ΕΔΕ για το γιαούρτωμα στον διευθυντή του ΙΚΑ 

Τον στραγγάλισε για προσωπικές διαφορές

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ