“Διανομείς φυλλαδίων” έκλεψαν πετρέλαιο από πολυκατοικία

“Διανομείς  φυλλαδίων” έκλεψαν πετρέλαιο από πολυκατοικία

 

Ποσότητα πετρελαίου από τον λέβητα πολυκατοικίας κατάφερε να κλέψει σπείρα,  στην περιοχή της Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα. Οι  αστυνομικές αρχές  προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες καθώς οι καταγγελίες παρόμοιων περιστατικών έχουν αυξηθεί τα τελευταίο χρονικό  διάστημα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dete.gr, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής οι δράστες προσποιήθηκαν τους διανομείς ενημερωτικών φυλλαδίων και κατά αυτόν τον τρόπο μπήκαν στην πολυκατοικία. Περίμεναν μέσα στο κτίριο μέχρι να νυχτώσει για να κάνουν τη “δουλειά” τους ανενόχλητοι. Φαίνεται μάλιστα πως ήταν πολύ καλά πληροφορημένοι, καθώς ο λέβητας είχε προσφάτως γεμίσει με πετρέλαιο.

Έτσι, γύρω στις δέκα και μισή με έντεκα το βράδυ μια γυναίκα, μέλος της σπείρας, χτύπησε το κουδούνι μιας ηλικιωμένης. Της ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση και την παρακάλεσε να της ανοίξει την πόρτα για να αφήσει μερικά φυλλάδια στην είσοδο. Η  ηλικιωμένη πείστηκε από τη γυναικεία ευγενική φωνή και άνοιξε. Οι επιτήδειοι εισήλθαν στην πολυκατοικία, πέρασαν στο  λεβητοστάσιο και έκλεψαν το πετρέλαιο.  Την επομένη μέρα το πρωί ο διαχειριστής αντελήφθη ότι ο  λέβητας ήταν άδειος…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ