ΒΙΝΤΕΟ-Εγνατία: Αυτό που μας ζητήθηκε, το κάναμε

ΒΙΝΤΕΟ-Εγνατία: Αυτό που μας ζητήθηκε, το κάναμε

Για την κατάσταση που προηγήθηκε της φονικής καραμπόλας μίλησε ο διευθυντής περιφερειακής διεύθυνσης της Εγνατίας Οδού, Ν. Ραχανιώτης, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως είπε, στις 2 Οκτωβρίου, δέχτηκαν μία ειδοποίηση από τη ΔΕΗ, μέσω της οποίας ενημερώνονταν για τις εργασίες συντήρησης, οι οποίες επρόκειτο να γίνουν χθες το πρωί για λίγα λεπτά. «Η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας έβγαλε απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Από εμάς ζητήθηκε μόνο η παροχή δύο ομάδων άμεσης επέμβασης, τα βανάκια αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους και δύο σημαιοφόροι. Αυτό που μας ζητήθηκε, το κάναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, Χ. Αθανασόπουλος, επισήμανε ότι υπήρξε άμεση κινητοποίηση της υπηρεσίας, μόλις ειδοποιήθηκε. «Τρέξαμε όλοι και πρώτη προτεραιότητα ήταν να βγάλουμε τους τραυματίες, να τους απεγκλωβίσουμε, για να μεταφερθούν γρήγορα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ενεπλάκησαν 35 οχήματα στο τραγικό συμβάν και σκεφτείτε ότι, αν ο κόσμος δεν είχε βγει από τα αυτοκίνητα, τι άλλο θα είχαμε να πούμε αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα Βέροιας ο οδηγός της νταλίκας

Πέντε οι νεκροί από την τραγωδία στην Εγνατία

ΒΙΝΤΕΟ-Οι συγκλονιστικές περιγραφές των οδηγών που σώθηκαν

ΒΙΝΤΕΟ-Το χρονικό της τραγωδίας στην Εγνατία Οδό

ΒΙΝΤΕΟ-Διοικητής Πυροσβεστικής: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε και άλλους νεκρούς

Βλάβη στα φρένα δήλωσε ο οδηγός της νταλίκας

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Τραγωδία στην Εγνατία-Τέσσερις νεκροί από καραμπόλα

Η Ολυμπιονίκης Γιαζιτζίδου αυτόπτης μάρτυρας στην Εγνατία Οδό

ΒΙΝΤΕΟ-Η τραγωδία στην Εγνατία Οδό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ