Έκλεψαν κάρτες και έκαναν ανάληψη 1.500 ευρώ

Έκλεψαν κάρτες και έκαναν ανάληψη 1.500 ευρώ

Οι δράστες αφαίρεσαν 2 κάρτες ανάληψης χρημάτων μαζί με τους κωδικούς τους και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανάληψη 1.500 ευρώ από ΑΤΜ.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, κλοπή, που διαπράχθηκε, την 25-8-2014, στο Διδυμότειχο.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 23, 21 (γυναίκες) και 28 (άντρας) ετών.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι οι δράστες, την 25-8-2014 στο Διδυμότειχο, αφαίρεσαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 43χρονου ημεδαπού, δύο (2) κάρτες ανάληψης χρημάτων και διάφορα έγγραφα, εντός των οποίων αναγράφονταν οι κωδικοί των καρτών (PIN).

Ακολούθως, οι δράστες, με τη χρήση των παραπάνω καρτών, προέβησαν στην ανάληψη του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ, από αυτόματες τραπεζικές μηχανές (Α.Τ.Μ.) τραπεζικών υποκαταστημάτων στο Σουφλί.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Πηγή: thrakitoday.com 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ