Τι σημαίνει το συνθηματικό “μάτι” στις σημειώσεις του 30χρονου

Τι σημαίνει το συνθηματικό “μάτι” στις σημειώσεις του 30χρονου

 

Πλήρη χαρτογράφηση του δρομολογίου από το γκαράζ του Βύρωνα μέχρι τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού είχε κάνει ο 30χρονος συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη μαζί με τους συνεργούς του, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στις σημειώσεις που βρέθηκαν στο σακίδιο που είχε μαζί του ο 30χρονος, υπήρχε ένα στοιχείο που ενισχύει αυτό το σενάριο. Ο συλληφθείς τα στοιχεία του οποίου είναι πλέον γνωστά στην αντιτρομοκρατική, είχε γράψει «προσοχή, “μάτι” στην οδό Λιδορικίου». Η λέξη “μάτι” σύμφωνα με τους αστυνομικούς σημαίνει κάμερα. Στη συγκεκριμένη οδό που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημήτριου υπάρχει κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας. Συνεπώς, για αυτό το λόγο δεν θα περνούσαν από το σημείο ώστε να μην τους καταγράψει η κάμερα, μετά το χτύπημα τους .

Ένα ακόμη μέτρο αυτοπροστασίας που έπαιρναν τα ασύλληπτα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα αποτελούν τα υγρά χαρτομάντιλα που βρέθηκαν στο σακίδιο του 30χρονου και τα οποία χρησιμοποιούσε για να σβήνει τα δαχτυλικά αποτυπώματα.

 

Διαβάστε επίσης.

Ταυτοποιήθηκε o 30χρονος συνεργός του Μαζιώτη

Κικίλιας: Στόχος τρομοκρατών οι επιχειρηματίες Μαρινάκης-Φέσσας

Επίθεση τρομοκρατών πρόλαβε η ΕΛ.ΑΣ – Ο “στόχος”, η έρευνα και οι αποκαλύψεις

Τα ποδήλατα και τα «λουκάνικα» στο σχέδιο επίθεσης των τρομοκρατών

ΒΙΝΤΕΟ-Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.: 4 Οκτωβρίου η ημέρα της επίθεσης

Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ο Μαρινάκης

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ