79χρονος συνελήφθη ως παιδεραστής

 79χρονος συνελήφθη ως παιδεραστής

Την ανέχεια δύο ανήλικων Ρομά, 13 και 15 ετών εκμεταλλευόταν 79χρονος που ασελγούσε πάνω τους. Μετά από πληροφορίες, αστυνομικοί της διεύθυνσης Πατρών συνέλαβαν την Πέμπτη τον ηλικιωμένο άντρα «εν δράσει» μέσα σε καφετέρια.

Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί μια Ελληνίδα 52 ετών και τρείς αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 33,26 και 22 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, συνέργεια σε αποπλάνηση παιδιών, παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το κατάστημα το λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη η 52χρονη, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος  ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος ημεδαπός, που το διευθύνει.

Επιπλέον, προσήχθησαν ακόμη δέκα θαμώνες του καταστήματος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη ένας 62χρονος ημεδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση των θυμάτων, έδινε στις έφηβες  10 με 15 ευρώ για να ασελγήσει σε βάρος τους.  Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, διευκόλυναν την τέλεση των ασελγών πράξεων από τους ηλικιωμένους σε ανήλικες Ρομά.

Οι αστυνομικοί  συνέλαβαν επίσης, την 33χρονη μητέρα της 15χρονης και τις 26 και 22 ετών αδερφές τις 13χρονης, που είχαν την επιμέλεια τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης

Βρέθηκε μετά από 12 χρόνια κορίτσι που απήχθη από τη μητέρα του

Μητέρα-τέρας βίαζε τα παιδιά της μαζί με τον φίλο της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ