Μυστήριο ο θάνατος νοσηλευτή

Μυστήριο ο θάνατος νοσηλευτή

Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από τον θάνατο ενός νοσηλευτή σε ψυχιατρικό ξενώνα στην Παλλήνη. Ο άντρας  έχασε τη ζωή του, την ώρα της βάρδιάς του στο  Ψυχιατρικό – Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι», λίγη ώρα μετά τον καυγά ανάμεσα σε δύο νοσηλευόμενους.

Το Σάββατο(27/9) το βράδυ, δύο τρόφιμοι άρχισαν να φωνάζουν και να τσακώνονται δημιουργώντας αναταραχή στον ξενώνα. Η μία από τις δύο νοσηλεύτριες που είχαν εκείνη την ώρα βάρδια, παρενέβη για να καθησυχάσει τους τροφίμους και δέχθηκε επίθεση από έναν εκ των δύο. Τελικά το περιστατικό ελέγχθηκε.

Όταν, λίγο αργότερα, ανέλαβε υπηρεσία ο νοσηλευτής της νυχτερινής βάρδιας και ενημερώθηκε για το όλο θέμα, ενημέρωσε τηλεφωνικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα για το συμβάν. Η συνάδελφός του μετέβη σε άλλο χώρο του Ξενώνα για να πάρει οδηγίες από τον γιατρό και να ετοιμάσει το δείπνο και μόλις επέστρεψε βρήκε τον νοσηλευτή αναίσθητο.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο νοσηλευτής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο Μπενάκειο ΕΕΣ»,  όπου παρά τις προσπάθειες των Ιατρών, κατέληξε.

 

Ο Υπουργός Μ. Βορίδης και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος. Παράλληλα δεσμεύθηκαν να της παρασταθούν με κάθε τρόπο. Ένας νεκρός νοσηλευτής είναι ο απολογισμός επεισοδίου μεταξύ τροφίμων στον Ψυχιατρικό – Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι» στην Παλλήνη.

Ο υπουργός Υγείας Μ. Βορίδης έδωσε εντολή άμεσης διερεύνησης των συνθηκών του  θανάτου του, ενώ η διοίκηση της  1ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του νοσηλευτή θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Διαβάστε επίσης:

Καταγγέλλει ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το γιο της σε ψυχιατρική κλινική

Διαμαρτυρία φιλόζωων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ