Απατεώνες εμφανίζονται ως Καταριανοί-Προσοχή συνιστά η Πρεσβεία

Απατεώνες εμφανίζονται ως Καταριανοί-Προσοχή συνιστά η Πρεσβεία

 

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Πρεσβεία Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα, η οποία σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι τον τελευταίο καιρό επιτήδειοι στήνουν εταιρείες “φαντάσματα” και είτε υπόσχονται σε Έλληνες δουλειά στο Κατάρ είτε εκδηλώνουν ενδιαφέρον για αγορά ακινήτων  στη χώρα μας.

“Η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα εφιστά την προσοχή σας σχετικά με αλλεπάλληλες περιπτώσεις απάτης που παρουσιάστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσω του Τύπου και του διαδικτύου από εταιρείες «μαϊμού», χρησιμοποιώντας παρανόμως λογότυπα και τίτλους καταρινών κρατικών εταιρειών για εξεύρεση εργασίας στο Κράτος του Κατάρ και αγορά ακινήτων στην Ελλάδα από καταρινούς επιχειρηματίες.

Η Πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στην Αθήνα συνιστά στους ανυποψίαστους Έλληνες και ξένους πολίτες να μην δείχνουν καμία εμπιστοσύνη σε αυτές τις κακόβουλες ενέργειες που σκοπό έχουν μόνο την εξαπάτηση τους”, επισημαίνει η ανακοίνωση της Πρεσβείας. 

“Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αξιοπιστία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Κράτος του Κατάρ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας του Κατάρ (Qatar Chamber of Commerce and Industry, E-mail: [email protected], Tel: 00974 44559111, Fax: 00974 44661693 or 44661697, P.O. Box: 402-DOHA-QATAR, website: www.qcci.org) 

ή με την Ελληνική Πρεσβεία στο Κατάρ (Greek Embassy in Doha, Tel: 00974 44128150 και Fax: 00974 44128160, P.O. Box 15721 Doha-Qatar, E-mail: [email protected])” καταλήγει η ανακοίνωση.

Στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας μάλιστα εκτός από την ανακοίνωση έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες του Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, καθώς και του πατέρα του Σεΐχη Μπιν Χάμαντ αλ Θάνι. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες από τις εταιρείες “μαϊμού” φαίνεται να υποστηρίζουν ότι έχουν σχέση μαζί τους, ιδιαίτερα με τον πατέρα του σημερινού Εμίρη, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει αρκετές επενδύσεις στη χώρα μας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ