Κρήτη-Άγριος καυγάς σε μπαρ

Κρήτη-Άγριος καυγάς σε μπαρ

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μπαρ του Ηρακλείου περιφερειακά του κέντρου της πόλης όταν κάποιοι νεαροί που διασκέδαζαν στον ίδιο χώρο για άγνωστους λόγους πιάστηκαν στα χέρια. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια της η αστυνομία το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα από το μπαρ ενώ συνεχίστηκε έξω από αυτό. 

Ένα περιπολικό της αστυνομίας που περνούσε εκείνη την ώρα από την περιοχή εντόπισε τους νεαρούς να διαπληκτίζονται με τους αστυνομικούς να παρεμβαίνουν προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. 

Τρεις από τους νεαρούς χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με έναν εξ αυτών να έχει τραυματιστεί πάνω από το μάτι. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς που του πήραν κατάθεση ότι το τραύμα του προήλθε από χτύπημα από καρέκλα. 

Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση ωστόσο οι νεαροί φαίνεται πως επέλεξαν το νόμο της … σιωπής αποφεύγοντας να εξηγήσουν στους αστυνομικούς τους λόγους για τους οποίους σημειώθηκε το επεισόδιο.  Για το περιστατικό κλήθηκαν να καταθέσουν ο ιδιοκτήτης του μπαρ καθώς και θαμώνες του καταστήματος που υποστήριξαν ότι ο νεαρός που τραυματίστηκε πάνω από το μάτι γλίστρησε και έπεσε. 

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ