Τι κρύβουν οι συλλήψεις;

Τι κρύβουν οι συλλήψεις;

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο επικίνδυνοι κακοποιοί που στις αρχές Ιουλίου είχαν εισβάλει με καλάσνικοφ και βαριοπούλα σε καταστήματα στην περιοχή των Οινοφύτων. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς από την Αλβανία που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ένοπλων ληστειών, ενώ δεν έχουν διστάσει να πυροβολήσουν κατά των αστυνομικών.

Οι αρχές έφτασαν στην ταυτοποίηση των δραστών από δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στα σημεία που σημειώθηκαν οι ληστείες και στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr αναζητούνται τουλάχιστον πέντε ακόμη άτομα τα όποια αποτελούσαν τους συνεργούς των συλληφθέντων σε δεκάδες ληστείες. Οι καταζητούμενοι θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι από την ΕΛΑΣ, ενώ αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους άνδρες της ασφάλειας είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες που τους συνδέουν με ληστές τραπεζών που έχουν απασχολήσει ακόμη και την αντιτρομοκρατική.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των συνεργών των δύο συλληφθέντων και εστιάζονται κυρίως στην Αττική και την Βοιωτία.

 

Διαβάστε επίσης.

 

Ληστεία με Καλάσνικοφ και… βαριοπούλα

ΦΩΤΟ-Η μονοκατοικία των ληστών του Διστόμου-Η έφοδος της αντιτρομοκρατικής 

ΦΩΤΟ-Η αστυνομία έδωσε εικόνες από τους ληστές του Διστόμου

Ήθελαν να γίνουν μεσίτες οι ληστές του Διστόμου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ