ΦΩΤΟ-Η αστυνομία έδωσε εικόνες από τους ληστές του Διστόμου

ΦΩΤΟ-Η αστυνομία έδωσε εικόνες από τους ληστές του Διστόμου

Φωτογραφίες από τις ληστείες στα υποκαταστήματα τραπεζών στο Δίστομο και τον Μαραθώνα έδωσε στην δημοσιότητα η διεύθυνση ασφαλείας Αττικής στο πλαίσιο της έρευνας για τους τρείς δράστες που αναζητά.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας τονίζεται πως δακτυλικά αποτυπώματα των Γιώργου Πετρακάκου, Σπύρου Δραβίλα και Σπύρου Χριστοδούλου βρέθηκαν κατά την έρευνα σε σπίτι στη Νέα Μάκρη και σε αντικείμενα που βρέθηκαν εντός της.

Επίσης, βιολογικό υλικό άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό, που βρέθηκε:

-Στο ταχύπλοο σκάφος, που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο

-Σε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χολαργό Αττικής και

-Σε τμήμα χειρουργικού γαντιού, που εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Βιολογικό υλικό δεύτερου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

-Στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος και

-Σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής το 2007, εντός του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Σπύρου Δραβίλα.

Βιολογικό υλικό τρίτου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικ��ίμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

-Στο ίδιο ταχύπλοο σκάφος,

-Σε διαμέρισμα στην οδό Μ. Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια έρευνας από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και

-Σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007, σε κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Σπύρος Χριστοδούλου.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ